Restoran

...gdje se spaja slavonska šuma i voda...

Restoran Pansiona Ribnjak krije slavonsku čaroliju. Namirnice su uvijek svježe, osoblje stručno, ljubazno, uvijek vedro i raspoloženo omogućiti gostima vrhunski gastronomski užitak. Nudi primarno riblje specijalitete, ali su zastupljeni specijaliteti kako slavonske, tako i internacionalne kuhinje.
S velikom salom, čarobnom i šarmantnom terasom, restoran goste može prihvatiti u svim godišnjim dobima, za sve prilike i proslave, čak i manje svatove.
Spomenuta terasa odiše slavonskim duhom s Grofove zemlje i ribnjačarskim krajem, s mrežama i autentičnim detaljima vezanim za primarno zanatsko određenje kraja.Iz ponude restorana ističe se neizostavni fiš paprikaš s domaćom tjesteninom, šaran u rašljama, smuđ orly , teletina pod pekom, čobanac i mnoga druga ukusna jela.

Hrana

Pripremi hrane pristupamo s puno brige i posvećenosti detaljima kako bi Vaše zadovoljstvo bilo potpuno.

Gastronomska ponuda restorana ribnjak temelji se na ribljim specijalitetima s vlastitih ribnjaka i na vrhunskim steakovima koji su odležali i dozrjeli na poseban način.

Sve namirnice koje koristimo za pripremu jela od provjerenih su dobavljača, te zadovoljavaju tražene standarde u ugostiteljstvu. S ponosom se možemo pohvaliti kako teletina, janjetina i junetina dolazi sa farmi iz naše grupacije. Trudimo se da povrće koje koristimo za pripremu jela nabavimo iz OPG-a u okolici restorana kako bi jelo koje poslužimo imalo notu „domaćega“.

Pansion

Smješten nedaleko Našica, u blizini ribnjaka u Lili, Pansion Ribnjak nudi vrhunski smještaj, za odmor, lov, konferencije i team-building, kao i vrhunske gastronomske specijalitete, gdje prednjače riblje delikatese, slavonska, ali i internacionalna kuhinja.
Pansion Ribnjak, uz smještajne kapacitete po povoljnim cijenama, kao i slasna jela, nudi i sportske sadržaje, od tenisa do boćanja na nekoliko raspoloživih terena, te nogometa na igralištima s umjetnom travom. Za najmlađe goste pansiona u vrtu je i odgovarajuće dječje igralište.
Komfor kategorije, suvremeno uređenih prostora, Pansion Ribnjak nudi 11 soba, odnosno 24 kreveta, u 9 dvokrevetnih i 2 trokrevetne sobe, na katu iznad restorana. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima, s pogledom na okolnu prirodu i zelenilo.
Pansion se nalazi u neposrednoj blizini ribnjaka, u okružju i okolišu koji jamče bilo odmor bilo radnu atmosferu, a odlična je prilika za noćenje gostima zabava i obilježavanja raznih prigoda u restoranu.
Ljubazno i stručno osoblje osigurati će sve pretpostavke za ugodan osjećaj i biti na stalnoj dispoziciji udovoljiti svim željama gosta.
Sve su sobe klimatizirane, imaju vlastito moderno opremljeno kupatilo, kao i moderan namještaj, posteljinu, TV prijamnik i satelitsku antenu.

Naš tim

Miagro d.o.o. je tvrtka pod čijim upravljanje se nalaze ribnjaci, uzgajalište i lovište, kao i pansion i restoran. Uspješna našička tvrtka zapošljava 50 djelatnika, stručnjaka u uzgoju ribe i divljači, ugostitelja i administracije.