Pansion

...gdje se spaja slavonska šuma i voda...

Smješten nedaleko Našica, u blizini ribnjaka u Lili, Pansion Ribnjak nudi vrhunski smještaj, za odmor, lov, konferencije i team-bulding, kao i vrhunske gastronomske specijalitete, gdje prednjače, razumije se, riblje delikatese, slavonska, ali i internacionalna kuhinja.
Pansion Ribnjak, uz smještajne kapacitete po povoljnim cijenama, kao i slasna jela, nudi i sportske sadržaje, od tenisa do boćanja na nekoliko raspoloživih terena, te nogometa na igralištima s umjetnom travom. Za najmlađe goste pansiona u vrtu je i odgovarajuće dječje igralište.

Komfor kategorije, suvremeno uređenih prostora, Pansion Ribnjak nudi 11 soba, odnosno 24 kreveta, u 9 dvokrevetnih i 2 trokrevetne sobe, na katu iznad restorana. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima, s pogledom na okolnu prirodu i zelenilo.
Pansion se nalazi u neposrednoj blizini ribnjaka, u okružju i okolišu koji jamče bilo odmor bilo radnu atmosferu, a odlična je prilika za noćenje gostima zabava i obilježavanja raznih prigoda u restoranu.
Ljubazno i stručno osoblje osigurati će sve pretpostavke za ugodan osjećaj i biti na stalnoj dispoziciji udovoljiti svim željama gosta.
Sve su sobe klimatizirane, imaju vlastito moderno opremljeno kupatilo, kao i moderan namještaj, posteljinu, TV prijamnik i satelitsku antenu.

 

Cjenik

  • Djeca od 12 - 18 godina ostvaruju pravo na 50% popusta.
  • Za djecu do 12 godina starosti noćenje je besplatno.